Over ons

Wie zijn john en Jolanda?

Wij zijn opgegroeid en getogen in de Achterhoek. Nadat wij de levensfase 50+ hebben bereikt hebben wij ons leven toch weer zelf moeten invullen zonder onze samengestelde gezin. Dus zijn wij samen de uitdaging aangegaan, een klein mooi miniresort op curacao gekocht, en we noemden het: HOME SWEET HOME.  

Hoe leuk is dit!!!  Wij hebbben dit op 27 october 2022 op naam gekregen en genieten volop van onze gasten hier op curacao.

Wij genieten ook van het beheren en runnen van dit resort. Het verbijf van Home sweet home worden wij beiden gelukkig van. Het runnen, beheren en de boekingen komt best wel e.e.a bij kijken maar er is zeker nog veel tijd over om er van te genieten.

Het is werkelijk genieten, het tropische leven. De gemoedelijke sfeer en de rust die dit mooie tropische Caribische eiland geeft. Niets moet veel mag.  Het tropische klimaat, met enkel de korte broek/rok met een paar teenslippers, meer is niet nodig.

Hierboven op de heerlijke restaurantjes met eten uit de caribische keuken.

Kortom kom dit bij ons ervaren en ervaar het thuisgevoel wat het miniresort home sweet home u zal geven samen met de heerlijke temperaturen en lekkere briesje hier op curacao. Wij delen dit allemaal graag met u.

M‍