Huurauto Curacao

inclusief appartement

Bent u op zoek naar een vakantie in Curaçao met huurauto? Lees hier dan verder!
Huurauto curacao

Huurauto Curacao

Om het tropische eiland Curaçao te verkennen is een Huurauto toch wel nodig. Ook is een huurauto handig om een boodschap te doen of lekker rond te toeren over het eiland. De huurauto kunt u bij het huren van onze appartementen laten afleveren op ons resort. Een kleine auto is al voldoende om het eiland en alle hotspots van Curaçao te bezoeken.

Tips voor huurauto Curacao

De wegen op Curacao zijn redelijk tot goed en de verkeersregels zijn vrijwel hetzelfde als in Nederland, behalve deze niet te vergeten verkeers regel : rechts heeft namelijk GEEN voorrang op Curaçao, rechtdoor gaat dus voor. wel ook even oppassen met wat gaten hier en daar in de weg, deze gaten bevinden zich vooral op de weg naar westpunt en de kleine binnendoor wegen.

Kosten huurauto curacao

Het kleinste model huurauto is al vanaf €30,- per dag te huur inclusief verzekering. Dan kunt u zorgeloos over Curacao touren!

Bent u Bijvoorbeeld van plan om 5 dagen curaçao te boeken? in 5 dagen curaçao kunt u al een hoop ontdekken, een huurauto is dan onmisbaar.

Voor hulp en adress info waar u betrouwbaaar terecht kunt neem dan contact met ons op, neem dan contact met ons op. Email - info@home-sweethome.nl

Huurauto strand curacao

Top 5 voordelen aan een huurauto in curacao

Het huren van een auto op Curaçao kan een geweldige manier zijn om het eiland te verkennen en de vrijheid te hebben om te gaan en staan waar u wilt. Hier zijn vijf voordelen van het huren van een auto op Curaçao:

  1. Flexibiliteit: Met een huurauto heb u de vrijheid om op eigen gelegenheid te reizen en te bepalen waar u wilt gaan en wanneer. U hoeft uzelf niet te beperken tot de diensten van een touroperator of het openbaar vervoer.
  2. Makkelijk: Het huren van een auto op Curaçao is vaak gemakkelijker en sneller dan het gebruik maken van het openbaar vervoer, vooral als je naar minder toeristische gebieden wilt reizen. Het is ook handig om een auto te hebben als je van plan bent om boodschappen te doen of andere uitstapjes te doen tijdens je vakantie.
  3. Kostenbesparing: Als je met een groep reist of gedurende langere tijd op Curaçao blijft, kan het huren van een auto uiteindelijk goedkoper zijn dan het gebruik maken van het openbaar vervoer of taxi's.
  4. Comfort: Met een huurauto kun je reizen in het comfort van je eigen auto, in plaats van in een drukke bus of taxi.
  5. Middel om het eiland te verkennen: Curaçao heeft veel te bieden, en met een huurauto kun je gemakkelijk naar de verschillende delen van het eiland reizen en de prachtige natuur en bezienswaardigheden ontdekken.

Als u van plan bent om een auto te huren laat heet ons weten, wij geven u graag betrouwbare adressen door van professionele verhuurder op Curaçao.

sTRAND CURACAO SCHILDPAD

Top 5 bestemmingen in Curacao met de auto

Het huren van een auto op Curaçao is een geweldige manier om het prachtige eiland te verkennen. Hier zijn vijf van de meest mooie locaties op Curaçao die je kunt bezoeken met je huurauto:

  1. Jan Thiel Beach: Dit is een van de meest populaire stranden op Curaçao, met helder blauw water en een prachtig uitzicht op de Caribische Zee. Je kunt hier genieten van watersporten, of gewoon ontspannen op een van de vele ligbedden.
  2. Hato Caves: Deze prachtige grotten zijn een must-see voor elke bezoeker aan Curaçao. Je kunt een rondleiding doen door de grotten en de unieke stalactieten en stalagmieten bewonderen.
  3. Christoffelpark: Dit is het grootste nationale park op Curaçao en het is de moeite waard om te bezoeken voor het prachtige uitzicht op het eiland en de vele wandel- en fietsroutes.
  4. Willemstad: De hoofdstad van Curaçao is bekend om haar prachtige koloniale architectuur en het is de moeite waard om hier een paar uur door te brengen om de historische gebouwen en musea te bezoeken.
  5. Shete Boka National Park: Dit nationaal park is een must-see voor natuurliefhebbers, met prachtige kustlijnen en baaien om te verkennen. Je kunt ook de unieke zeehondenkolonie bezoeken die hier leeft.

Als u van plan bent om een auto te huren laat heet ons weten, wij geven u graag betrouwbare adressen door van professionele verhuurder op Curaçao.


Een heerlijk tropsich mini resort met 4 luxe appartementen en één boutique penthouse
Zoekt u een een kleinschalig resort op Curacao? Bij Home Sweet Home Curacao kunt u een vakantiewoning huren op Curaçao dat alles aanbiedt wat u nodig heeft voor een fantastische vakantie tegen zeer redelijke prijzen.
Bekijk alle vakantiewoningen
Home Sweet Home
Reageert meestal snel
Home Sweet Home
Hallo!

Kunnen wij u ergens bij helpen?
Facebook messenger
Whatsapp messenger
E-mail contact