Bruiloft op Curaçao - Home Sweet Home

Ben je op zoek naar een trouwlocatie op Curaçao? Of een slaapplaats voor je familie en vrienden? Lees hier meer!

Een bruiloft op curacao.. kon niet romantischer zijn

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Daar hoort natuurlijk ook een prachtige locatie bij. Steeds meer stellen kiezen ervoor om te trouwen op het romantische Curaçao, omringd door hun naaste familie en vrienden. Met swingende live muziek op het strand, aan boord van een luxe zeiljacht of in de intieme omgeving van Home Sweet Home.
Zeker als je vrienden of familie meeneemt naar Curaçao is Home Sweet Home een uitstekende optie. De vier comfortabele appartementen en het penthouse bieden plaats aan 26 gasten. Het is ook uitermate geschikt voor kinderen, mede door het kinderbad en de veilige ligging. Het mini-resort is niet alleen geschikt voor het verblijf van uw gasten, het penthouse is gelijk aan de bruidssuites van de 5-sterrenhotels op het eiland. Daarnaast is het ook mogelijk om te trouwen bij Home Sweet Home resort, in samenwerking met gespecialiseerde bureaus.
Voor uw bruidstaart of andere lekkernijen kunt u contact opnemen met onze partner, Zoet Curacao, die alles op een professionele manier verzorgt.

Groepskorting Mini-resort Bruiloft

Als u besluit het miniresort met een groep te huren, kunnen wij u een aantrekkelijke groepskorting geven.

Schoonheidssalon Beauty & Wellness

In onze eigen professioneel ingerichte schoonheidssalon kunt u zich laten verwennen door onze schoonheidsspecialiste. Zij is in het bezit van alle erkende Nederlandse diploma’s.

Weddingplanners

Samen of met een groep familie en vrienden is er geen betere plek voor een bruiloft dan Curaçao vanwege het heerlijke klimaat en de bijzondere locaties. Het strand, het prachtig heldere zeewater en de adembenemende baaien behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Maar je kunt elkaar ook het ja-woord geven bij een oud landhuis, een zeiljacht, een oud fort of zelfs bij het getransformeerde Home Sweet Home mini resort!
Weddingplanners nemen alle papierwerk en procedures over, zoals de aanvraag bij de burgerlijke stand, de formaliteiten, de locatie, het bruidsboeket, de muziek, de aankleding, het transport, de kapper, maar ook je fotoreportage en vele andere zaken.

Neem gerust contact met ons op bij vragen en boekingen, wij zeggen alvast JA!

"Ban Kasa" Droombruiloften

Curaçao in top drie 'Meest romantische trouweiland'

Curaçao eindigde hoog in het Nationale huwelijksreis- en huwelijksreisonderzoek van Bride &; Groom Magazine. Het eiland werd uitgeroepen tot een van de ‘Meest Romantische Eilanden’ om te trouwen en kwam op de tweede plaats. De eerste plaats was voor de Malediven, de derde voor Hawaï. Het onderzoek werd uitgevoerd onder 500 aanstaande bruidsparen. Trouwen kan op veel manieren op Curaçao. Niet alleen op het strand, maar ook tussen de dolfijnen, op een zeiljacht in een historisch landhuis of helemaal privé in het penthouse van “Home Sweet Home”. Alles over trouwen op Curaçao op www.bankasa.com

Wij zorgen voor uw aanvraag bij de Burgerlijke Stand op Curaçao en alle formaliteiten die nodig zijn om te trouwen. Wij adviseren u graag over de keuze van een locatie voor de officiële huwelijksceremonie, champagnetoost, de bruidstaart, diner en eventueel ook de mogelijkheid van een kerkelijke zegening van uw huwelijk… Home Sweet Home Mini Resort maakt er een dag van om nooit te vergeten.

Curaçao in top drie 'Meest romantische trouweiland'

Bekijk de grote kolonie flamingo’s in de baai vanaf het strand, de groepsaccommodatie of vanuit het omliggende natuurpark met een bijzonder stukje mangrovebos. Samen met de fregatvogels maken deze vogels uw tropische strandervaring compleet. En als extraatje? Jan Thiel Beach is deels gereserveerd voor gasten van de resorts rond de baai. Als gast van dit resort heeft u een voorkeurspositie.
Het strand en de omliggende straten zijn voorzien van alles wat bij een fijne strandvakantie hoort. Denk aan gezellige restaurants, bars, cafés, uitgaansgelegenheden en een supermarkt. Maar ook de actieve strandganger vindt er volop vertier. Zeilen, surfen, duiken, snorkelen of zwemmen? Jan Thiel Beach biedt alles voor de mooiste groepsvakantie op Curaçao die er is.
Voor groepen geldt dat als er voldoende beschikbare accommodatie is, wij aantrekkelijke accommodatie op maat kunnen aanbieden tegen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
Kortheidshalve geven wij u een toelichting op de appartementen en het uitgebreide vakantiehuis van de Home Sweet Home Apartments en het Penthouse gedeelte.

Top 5 bestemmingen op Curacao voor bruiloften

Een auto huren op Curacao is een geweldige manier om het prachtige eiland te verkennen. Hier zijn vijf van de mooiste locaties op Curaçao die u met uw huurauto kunt bezoeken:
  1. Jan Thiel Beach: Dit is een van de meest populaire stranden van Curaçao, met helderblauw water en een prachtig uitzicht op de Caribische Zee. U kunt hier genieten van watersporten, of gewoon ontspannen op een van de vele ligbedden.
  2. Grotten van Hato: Deze prachtige grotten zijn een must-see voor elke bezoeker van Curaçao. U kunt een rondleiding door de grotten maken en de unieke stalactieten en stalagmieten bewonderen.
  3. Christoffelpark:

    Dit is het grootste nationale park van Curaçao en is een bezoek waard vanwege het prachtige uitzicht over het eiland en de vele wandel- en fietsroutes.


  4. Willemstad:
    De hoofdstad van Curaçao staat bekend om zijn prachtige koloniale architectuur en het is de moeite waard om hier een paar uur door te brengen om de historische gebouwen en musea te bezoeken.
  5. Shete Boka Nationaal Park: Dit nationale park is een must-see voor natuurliefhebbers, met prachtige kustlijnen en baaien om te verkennen. U kunt ook een bezoek brengen aan de unieke zeehondenkolonie die hier leeft.

Een prachtig tropisch mini resort met 4 luxe appartementen en een boutique penthouse

Bent u op zoek naar een kleinschalig resort op Curacao? Bij Home Sweet Home Curacao kunt u een vakantiehuis op Curacao huren dat alles biedt wat u nodig heeft voor een fantastische vakantie tegen zeer redelijke prijzen.