Over ons

Wie zijn John en Jolanda?
Wij

Opgegroeid in de Achterhoek. Nadat we de levensfase van 50+ hebben bereikt, hebben we ons leven weer zelf moeten invullen zonder onze samengestelde familie. Dus gingen we samen de uitdaging aan, kochten een klein prachtig mini-resort op Curaçao en noemden het: HOME SWEET HOME.

Hoe leuk is dit!!! Wij hebben dit op 27 oktober 2022 op naam gekregen en genieten met volle teugen van onze gasten hier op curacao.

about mini resort curaçao

We genieten ook van het beheren en runnen van dit resort. Het verblijf van Home sweet home maakt ons allebei gelukkig. Er komt heel wat kijken bij het runnen, managen en boeken, maar er blijft zeker nog veel tijd over om ervan te genieten.

Het is echt genieten van het tropische leven. De vriendelijke sfeer en de rust die dit prachtige tropische Caribische eiland uitstraalt. Niets mag worden toegestaan. Het tropische klimaat, met alleen een korte broek/rok en een paar teenslippers, meer is er niet nodig.

about-home-sweet-home-resort-curacao

Hierboven prachtige restaurants met gerechten uit de Caribische keuken.
Kortom,
kom en ervaar dit met ons en ervaar het thuisgevoel dat het mini resort home sweet home je zal geven samen met de heerlijke temperaturen en het lekkere briesje hier op curacao. We delen dit graag met je.

Met zonnige groeten,

John en Jolanda
~Home Sweet Home Mini Resort Curaçao

John-and-Jolanda-Home-Sweet-Home