tui sale

Voordelen tui korting

  • 10% korting op alle vliegtickets
  • Gebruik kortingscode SALE23
  • Actie t/m 24 oktober 2023
  • Vertrek t/m oktober 2024
  • Retour Curacao vanaf € 510,-
  • toeslagen, belastingen en boekingskosten
  • Kortingscode ook mogelijk in hoogseizoen

Hoe gebruik je de tui  kortingscode 10%      SALE23

Ga naar de website van TUI. Kies de gewenste vliegdata op de website. Nadat je de juiste heenreis- en terugreisdatum hebt ingevuld, klik je op Doorgaan. Kies vervolgens het zitcomfort en de bagage. Ga verder en voer jouw geboortedatum in en kies of je je wilt verzekeren voor jouw vakantie. Je voert de kortingscode in tijdens het boekingsproces bij het veld Persoonsgegevens. Bovenin staat het vakje Kortingscode en daar vul je SALE23 in. Rechts bovenin het scherm zie je dat de prijs van het vliegticket direct wijzigt naar 510 euro voor een retourvlucht van Amsterdam naar Curaçao voor 1 persoon inclusief boekingskosten. Nadat je alle persoonlijke gegevens hebt ingevuld en op akkoord hebt geklikt kom je op de betaalpagina uit. Daar kun je kiezen uit verschillende betaalmethoden. Nadat je betaald hebt, wordt jouw boeking definitief.

Voor het bedrag van 510 euro zit je tijdens de vluchten van Amsterdam naar Curaçao en terug in een standaardstoel en reis je met alleen handbagage. Ook zijn de verzekeringen die je kunt afsluiten hierbij niet inbegrepen, maar wellicht heb je al een doorlopende reis- en annuleringsverzekering, dan zijn deze overbodig. Natuurlijk kun je tijdens het boekingsproces tegen meerprijs een upgrade boeken naar een comfort stoel, bagage bijboeken en verzekeringen afsluiten.

De TUI Ticket Sale duurt nog tot en met 24 oktober aanstaande, dus wees er snel bij! Vol is vol! Boek vandaag nog jouw vliegticket op de website van TUI.

Voordelen home sweet home korting

  • 15 % korting op de accommodatie
  • Actie t/m eind november 2023

Hoe gebruik je de Home sweet home  kortingscode   15%    SALE23

Ga naar de beschikbaarheidskalender van home sweet home web site  www.homesweethomecuracao.com/availability-book-now/

Vul uw reisdata in wanneer  u naar curaçao kunt vliegen. Klik hierna  op zoek en kijk welk appartement beschikbaar is.  Agenda is accuraat en up to date. Kies uw appartement en vul uw naam gegevens en telefoon in.  vul de personen in en dan nu de kortingscode SALE23 en zie de korting op uw gekozen accommodatie verschijnen.  Betaal met Ideal of via bankoverschrijving uw aanbetaling en  U heeft uw vakantie naar curaçao samen met een betaalbaar vliegreis geboekt,

U  kunt ook eerst per accomodatie kijken en dan naar beschikbaarheid kijken met appartement dat u meeste schikt www.homesweethomecuracao.com/all-accommodations/  vervolgens uw gevens invullen en de code.  Profiteer van deze kortingen en geniet binnenkort van de het eiland met enorme veel paradijselijke hotspots.

Wij heten u welkom op curacao en zullen u met veel plezier ontvangen

een zonnige groet

John en Jolanda