Huurauto Curacao

inclusief appartement

Huurauto Curacao

Om het tropische eiland Curaçao te verkennen is een huurauto noodzakelijk. Een huurauto is ook handig om te winkelen of rond het eiland te toeren. U kunt de huurauto bij ons resort laten afleveren bij het huren van onze appartementen. Een kleine auto is genoeg om het eiland en alle hotspots van Curaçao te bezoeken.

Tips voor huurauto Curacao

De wegen op Curaçao zijn redelijk tot goed en de verkeersregels zijn vrijwel hetzelfde als in Nederland, behalve deze verkeersregel die niet vergeten mag worden: rechts heeft GEEN voorrang op Curaçao, dus rechtdoor gaat voor. Wees ook voorzichtig met wat gaten hier en daar in de weg, deze gaten zitten vooral op de weg naar de westpunt en de kleine binnenweggetjes.

Kosten huurauto curacao

Het kleinste model huurauto is te huur vanaf €35 per dag, inclusief verzekering. Dan kun je zorgeloos rondreizen op Curaçao!

Ben je bijvoorbeeld van plan om 5 dagen op Curacao te boeken? In 5 dagen Curaçao kunt u veel ontdekken, een huurauto is onmisbaar.

Voor hulp en adresgegevens waar u betrouwbaar contact met ons kunt opnemen, kunt u contact met ons opnemen. E-mail- info@home-sweethome.nl

Top 5 voordelen van een huurauto op curacao

Het huren van een auto op Curaçao kan een geweldige manier zijn om het eiland te verkennen en de vrijheid te hebben om te komen en te gaan wanneer u wilt. Hier zijn vijf voordelen van het huren van een auto op Curaçao:

 1. Flexibiliteit: Met een huurauto heeft u de vrijheid om zelf te reizen en te beslissen waar u naartoe wilt en wanneer. Je hoeft je niet te beperken tot de diensten van een touroperator of het openbaar vervoer.
 2. Gemakkelijk : Een auto huren op Curaçao is vaak makkelijker en sneller dan het openbaar vervoer, zeker als je naar minder toeristische gebieden wilt reizen. Het is ook handig om een auto te hebben als je van plan bent om wat boodschappen te doen of andere uitstapjes te maken tijdens je vakantie.

 3. Kostenbesparing
  : Als u met een groep reist of voor langere tijd op Curaçao verblijft, kan het huren van een auto uiteindelijk goedkoper zijn dan het gebruik van het openbaar vervoer of taxi’s.

 4. Comfort
  : Met een huurauto kunt u reizen in het comfort van uw eigen auto, in plaats van in een drukke bus of taxi.
 5. Middelen om

  het eiland te verkennen : Curaçao heeft veel te bieden, en met een huurauto kunt u gemakkelijk naar de verschillende delen van het eiland reizen en de prachtige natuur en bezienswaardigheden ontdekken.

Als u van plan bent om een auto te huren, laat het ons weten, wij zullen u graag voorzien van betrouwbare adressen van professionele verhuurbedrijven op Curaçao.

Top 5 bestemmingen op Curaçao met de auto

Een auto huren op Curacao is een geweldige manier om het prachtige eiland te verkennen. Hier zijn vijf van de mooiste locaties op Curaçao die u met uw huurauto kunt bezoeken:

 1. Jan Thiel Beach: Dit is een van de meest populaire stranden van Curaçao, met helderblauw water en een prachtig uitzicht op de Caribische Zee. U kunt hier genieten van watersporten, of gewoon ontspannen op een van de vele ligbedden.
 2. Grotten van Hato: Deze prachtige grotten zijn een must-see voor elke bezoeker van Curaçao. U kunt een rondleiding door de grotten maken en de unieke stalactieten en stalagmieten bewonderen.
 3. Christoffelpark:

  Dit is het grootste nationale park van Curaçao en is een bezoek waard vanwege het prachtige uitzicht over het eiland en de vele wandel- en fietsroutes.


 4. Willemstad:
  De hoofdstad van Curaçao staat bekend om zijn prachtige koloniale architectuur en het is de moeite waard om hier een paar uur door te brengen om de historische gebouwen en musea te bezoeken.
 5. Shete Boka Nationaal Park: Dit nationale park is een must-see voor natuurliefhebbers, met prachtige kustlijnen en baaien om te verkennen. U kunt ook een bezoek brengen aan de unieke zeehondenkolonie die hier leeft.

Als u van plan bent om een auto te huren, laat het ons weten, wij zullen u graag voorzien van betrouwbare adressen van professionele verhuurbedrijven op Curaçao.

Een prachtig tropisch mini resort met 4 luxe appartementen en een boutique penthouse

Bent u op zoek naar een kleinschalig resort op Curacao? Bij Home Sweet Home Curacao kunt u een vakantiehuis op Curacao huren dat alles biedt wat u nodig heeft voor een fantastische vakantie tegen zeer redelijke prijzen.